Festa de les Comissions

[vc_row][vc_column][vcex_spacing 0=””][vcex_heading text=”Donem la benvinguda al curs amb La Festa de les Comissions.” color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”6495″ add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Aquest divendres, 29 de setembre, hi ha festa grossa a l’escola per celebrar l’inici del nou curs. L’AFA (Asocciació de Famílies d’Alumnes) està preparant una tarda plena d’activitats, animació i música… amb berenar inclòs!
Volem que ens poseu cara no només a nosaltres, també als monitors i monitores de l’espai migdia, a les cuineres, als responsables de les activitats extraescolars… i que conegueu la feina que fem des de l’AFA.
Quan entreu a l’escola divendres a les 16:25h trobareu diferents espais i un escenari central. Us expliquem amb detall cada un d’ells:[/vc_column_text][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][vcex_heading text=”TAULES DE LES COMISSIONS:
” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][vcex_spacing 0=””][vc_column_text]Com bé sabeu, l’AFA la formem mares i pares d’alumnes que, de manera voluntària, hi dediquem part del nostre temps. Ens organitzem per comissions de treball i n’hi ha tantes com projectes o línies de treball es plantegen al llarg del curs. Durant la festa podeu passar per les taules i informar-vos de la feina que realitzem a cada una d’elles. Sempre és necessiten mans, així que si alguna comissió us sedueix i voleu aportar, no dubteu a apuntar-vos.
A les taules podreu trobar diferents activitats, com “La Flor dels Privilegis”, “Reivindiquem! Fem una pancarta“, “Uneix els punts. Dissenya el teu logo”, “Modela fruites amb pasta de sal” o “El passaport de les comissions“.[/vc_column_text][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vcex_heading text=”BERENAR:” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vc_column_text]Hi haurà berenar per ha tothom a càrrec de l’AFA i ZigaZaga, Entrepans de proximitat, fruita fresca i sucs.[/vc_column_text][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vcex_heading text=”ANIMACIÓ INFANTIL:” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vc_column_text]A partir de les 16:45h, davant de les aules d’infantil, estaran ubicades les activitats d’animació.

  • Pintacares
  • Globoflexia

[/vc_column_text][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vcex_heading text=”CONCERTS:” color=”#838383″ font_size=”18″ font_weight=”semibold”][vc_column_text font_size=”15″][/vc_column_text][vc_column_text]La pista de bàsquet es convertirà en un escenari on podrem sentir dues de les orquestres de l’EMAC, l’escola que s’encarrega de les extraescolars de música, tant a l’Espai Migdia com a la tarda. Els passes són els següents:

  • 17:00h. Orquestra Allegretto: alumnes d’entre 9 i 11 anys
  • 17:20h. Orquestra Picolina: alumnes d’entre 12 i 14 anys

Un cop acabats els concerts, La Colla de Geganters i Tabalers de l’escola també ens oferirà una actuació. Si teniu ganes de descarregar adrenalina en família, aquesta és la vostra comissió! Apunteu-vos i feu ballar a les bèsties.
Per estar al cas de les novetats en el programa, seguiu l’esdeveniment que hem creat al facebook. https://www.facebook.com/events/1887845984866606/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]