Gir del rebut de la quota de soci de l’AFA pel curs 21-22


 El rebut de la quota de soci del curs 2021-2022 es passarà entre el 13 i el 24 de setembre per a poder saber quines famílies son sòcies i quines no de cara a gestionar el pagaments de les activitats les extraescolars.

Us recordem que l’import de la quota son 50€ i que s’abonaran en un únic pagament. 

COSES QUE PODEN PASSAR…

Si em cobren el rebut i ja no estic a l’escola, que passa? Com em tronen els calers? Com em puc donar de baixa?Escriu-nos al correu tresoreria@afalallacuna.cat  adjuntant el rebut i explicant la situació, et tornarem els diners i et donarem de baixa.  Si no em cobren el rebut, és que no estem donats d’alta com a socis?Exacte, no sou família sòcia. Si voleu ser-ho  cal que us doneu d’alta a Ampasoft: https://afalallacuna.ampasoft.net/login  He canviat de número de conte corrent. A qui li he de comunicar?
Entra a Ampasoft, canvia el número de compte corrent i envia un mail a tresoreria informant del problema.  Som socis i no ens ha arribat el cobrament. Amb qui hem de parlar?Entra a Ampasoft i revisa que hagis introduït les dades bancàries, després envia mail a tresoreria@afalallacuna.cat