Gràcies, mestres de La Llacuna!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space 0=””][vcex_heading text=”Gràcies, mestres de La Llacuna!” color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6252″][vc_empty_space 0=””][vc_column_text]Com cada any, l’equip de mestres i la direcció de la nostra escola han fet una feina enorme: han acompanyat als nostres fills i filles en el seu procés de descoberta del món un any més, i ho han fet amb l’estima, el seny i l’esforç que comporta tirar endavant el projecte educatiu de La Llacuna. Des de l’AFA podem donar testimoni dels esforços fets, fins i tot fora de l’horari lectiu, per tots ells, sempre amb molta motivació i il·lusió.
Acabem un curs més, però l’acabem d’una manera una mica diferent: un tros de La Llacuna, que ha sigut essencial, marxa. Como tots sabeu, en Jordi Canelles, en Ferran Galimany, la Laia Pi i la Laia Baniandrés marxen per començar altres projectes. Menys coneguda però no menys important és la marxa d’en Guillem Reyes i l’Eva Sancho, que ens han aportat molt durant tot els anys que han sigut mestres de La Llacuna, i també la de tots els i les mestres que han passat aquest curs amb nosaltres i que el curs vinent no hi seran. Els hi volem agrair la feina feta i ben feta, al director per definir un projecte amb el que totes les famílies ens sentim identificades, i als mestres per creure-hi i portar-ho a bon port. Us trobarem a faltar!
També  volem desitjar a la Maite Dieste, nova directora a partir del curs vinent, i a la resta del nou equip directiu, la Judit Estalella i el Jordi Martín, un bon estiu i que vinguin amb totes les energies renovades per continuar el projecte de La Llacuna amb el bon fer i encert que els ha caracteritzat fins ara.
Gràcies, i fins aviat![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]