Apunta't al grup d'acompanyament familiar

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”7794″][vc_column_text]Imatge de creaespai.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Des de la Comissió de Diàlegs de l’AFA La Llacuna volem engegar un nou projecte d’acompanyament familiar per aquest curs escolar.
L’objectiu és crear un espai íntim, segur i confidencial per poder compartir experiències que ens permetin ampliar la mirada i explorar altres maneres d’acompanyar les situacions que sorgeixen en el dia a dia relacionades amb la criança dels nostres fills.
El grup comptarà amb la presència d’una persona especialitzada que coordinarà el grup i que estarà recolzant i guiant a les famílies en diferents temàtiques: les relacions, els límits, les intervencions i la resolució dels conflictes, els aprenentatges… tot depenent dels interessos del grup.
Si esteu interessades/ts en formar part d’aquest grup i/o voleu tenir més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu de la comissio: dialegs@afalallacuna.cat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]