Vols participar al grup de treball de l'edifici històric?

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”7835″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Tenim una gran proposta a fer-vos!! Es tracta d’elaborar un projecte per a l’Edifici Històric que tants problemes genera, ja sigui per la brutícia, per l’amiant de la seva teulada (tenim a les nostres mans informació referent a aquest tema), etc… Pensem que és hora de posar-nos a treballar i que l’escola, els nostres nens i nenes, i el barri en general, tregui profit d’aquest espai.
Hem recopilat diferents documents i tenim propostes molt engrescadores. Per això, i perquè sabem que a l’escola hi ha mares i pares amb moltíssima empenta -alguns amb coneixements d’arquitectura, altres de medi ambient, molts en l’àmbit social, administratiu… o senzillament,  amb ganes de tirar endavant aquesta gran iniciativa-, volem convocar-vos a una reunió, on podrem posar sobre la taula la informació que tenim, crear un grup de treball i definir una mica el camí a fer.
Recordeu que el parc de davant de l’escola, fa uns 6 anys, no tenia ni una sola estructura de joc per a nens i nenes, i van ser unes famílies que, inquietes per aquesta zona, van treballar en un seguit de iniciatives fins que juntament amb els moviments veïnals van aconseguir la transformació. Recordeu també quan algunes famílies i l’escola van col·laborar en el disseny del pati… Amb això volem fer-vos conscients que podem canviar aquest espai veí: junts som imparables!!
Veniu a la reunió el proper dilluns, 3 de desembre, a les 17h a l’escola i contagieu-vos del nostre entusiasme en aquest súper projecte!!
Les famílies de La Llacuna podeu sol·licitar acollida pels vostres infants omplint el següent formulari:
https://goo.gl/forms/fJYG7GhXKdGV0e672
Us hi esperem!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]