Informació del Consell Escolar: Resum dels punts i conclusions

 

El passat dimecres 29 de maig de 2024, es va celebrar el Consell Escolar amb la participació de diversos membres de la comunitat educativa. En aquesta reunió, es van tractar temes importants per al funcionament del centre el proper curs. A continuació, es detallen els punts més destacats:

1. Aprovació de l’Acta Anterior i Preinscripcions: L’acta de la sessió anterior va ser aprovada sense cap objecció. Pel que fa a les preinscripcions, es va informar que les inscripcions pel curs 2024-2025 estan en marxa, amb una resposta positiva de les famílies.

2. Pla Clima Escola Barcelona: Es va discutir l’avanç del Pla Clima Barcelona, que inclou la instal·lació de plaques fotovoltaiques i maquinària per renovar l’aire a les instal·lacions escolars. Tot i que els díptics informatius per a les famílies encara no han arribat, s’espera que el projecte comenci en breu.

3. Plantilla i Programes del Curs 2024-2025: La plantilla prevista per al curs vinent serà de 29,5 places, mantenint les mateixes figures educatives d’aquest any. A més, es va sol·licitar participar en programes com Petits Talents Científics, Nanoinventum i Transformem els Patis, amb assignacions que es publicaran el 25 de juny.

4. Calendari Escolar i Activitats Extraescolars: El calendari escolar ja està publicat amb inici el 9 de setembre de 2024 i final el 20 de juny de 2025. També es van aprovar les activitats extraescolars per al proper curs, destacant la possibilitat de sol·licitar fins a dues beques per a aquestes activitats.

5. Val Escolar i Altres Temes: Es van explicar les novetats del Val Escolar, recomanant a les famílies que utilitzin els vals per a ús personal en lloc de destinar-los a l’escola.  A més, es va discutir l’actualització de les NOFC (Normes d’Organització i Funcionamen del Centre) i es va informar sobre la situació de l’edifici històric Can Granota.

Aquestes són les principals conclusions de l’últim Consell Escolar. Us mantindrem informats de qualsevol actualització o canvi. Per a més detalls, podeu consultar l’acta completa CLICANT AQUEST ENLLAÇ.