Informacions sobre les extraescolars de música

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”5640″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Donada la demanda que ha tingut l’activitat, us comuniquem que s’obrirà un nou grup de taller de música de P4 que començarà el mes d’octubre. També us fem saber que l’EMAC ha enviat un email de benvinguda a l’inici de curs, i en cas que no l’hagueu rebut és important que us poseu en contacte amb ells a través del correu electrònic general.emac@gmail.com
A continuació us detallem algunes informacions pràctiques de cara a aquest curs:

CALENDARI

Les classes de música (individuals i col·lectives), es regiran pel calendari escolar establert per l’Escola La Llacuna, tant pel que fa a l’inici i finalització de les classes, com per les festivitats i dies de lliure disposició. Durant els últims dies de juny, en què es fa jornada intensiva, les activitats de música continuaran amb normalitat.
Les activitats d’instrument, coral, llenguatge musical, tallers de P4 i P5 van començar el dilluns 17 de setembre. El taller de P3 s’iniciarà dilluns 2 d’octubre.
Les classes finalitzen el 20 de juny. L’ultim dia abans de finalització del curs (21 de juny) i de les vacances de Nadal (22 de desembre) no hi haurà classe.

HORARIS I CLASSES

Recordeu que les classes no es recuperen per indisposició dels nens/es. Podeu fer canvis ocasionals de classes entre vosaltres, per excursions, malalties, etc, sempre i quant aviseu amb temps al professor/a.

MATERIAL PER A LA CLASSE

  • Instrument (menys els pianistes i els alumnes que comencen aquest any*)
  • Llibreta de pentagrama
  • Llibreta petita per apuntar què cal practicar a casa
  • Llibres (els que demani el professor/a un cop iniciades les classes)
  • Llapis i goma.
  • Carpeta Din A4

* Els alumnes que inicien aquest curs l’instrument tan sols heu de portar llibreta de pentagrama, llibreta per a escriure, llapis i carpeta mida Din A4. Un cop iniciades les classes i quan sigui el moment oportú els i les professores us recomanaran quin instrument comprar o llogar i on fer-ho.

PER CONTACTAR AMB L’ESCOLA

Per temes administratius, altes i baixes ho heu de comunicar a la coordinadora de Ziga-Zaga, Anna Maria Salas, que està a l’escola de dilluns a dijous de 16.30h a 17.30h o enviar un mail a extraescolarmusica@gmail.com
Per dubtes d’horari o contacte amb els professors podeu enviar un correu electrònic a l’EMAC: general.emac@gmail.com
Gràcies per tot i bon inici de curs.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]