Inici de les activitats extraescolars

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space 0=””][vcex_heading text=”Inici de les activitats extraescolars” font_size=”30″ color=”#838383″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6506″][vc_column_text] 
Comencen les extraescolars, i al principi sempre hi ha molts dubtes i fins i tot algunes incidències.
Les activitats de música de l’EMAC són les primeres a començar, i tot i que segurament ja ho sabreu, aprofitem per informar-vos que els alumnes de P5, durant el mes d’octubre, faran 15 minuts extres i acabaran la classe a les 17.45h.
Si teniu qualsevol incidència o comentari sobre les activitats musicals, envieu un mail a general.emac@gmail.com (gestió) amb còpia a la comissió d’extraescolars (extraescolars@afalallacuna.cat).
La setmana vinent comencen la resta d’extraescolars. Al llarg de la setmana us podrem confirmar si hi ha prou inscrits a cadascuna de les activitats o si alguna d’elles s’ha d’anul·lar per manca d’alumnes.
Per fer consultes o comunicar incidències de qualsevol activitat que no sigui musical envieu un mail a extraescolarslallacuna@gmail.com (coordinació) amb còpia al mail de la comissió d’extraescolars (extraescolars@afalallacuna.cat).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]