Inscripció a les extraescolars del curs 2022-23

Com vam poder veure a la Festa del dissabte, ja tenim la nova graella de les activitats extraescolars del proper curs 22-23. Podeu mirar, triar i remenar les diferents opcions al dossier que us hem preparat.

Com a novetats tenim, Voleibol i Patinatge artístic en l’àmbit esportiu i com a novetats musicals, son propostes de tarda: grup vocal de cant modern, ukelele en grup i guitarra grupal.

El dia 13 de juny s’obriran les inscripcions a les activitats extraescolars pel curs 2022-23, fins el 22 de juny.

Aquest any el calendari d’inici al setembre serà per les activitats extraescolars de tarda s’iniciaran el dia 12 de setembre i les activitats de migdia el dia 19 de setembre. Per als infants de P3 les activitats començaran a l’octubre.

COM REALITZEM LA INSCRIPCIÓ?
Les inscripcions es faran de manera telemàtica a través de l’enllaç https://afalallacuna.ampasoft.net/login, on caldrà estar-hi prèviament registrat com a família.

Recordeu:

  • Es respectarà l’ordre d’inscripció dels infants a les activitats.
  • Totes les activitats estan subjectes a un mínim i un màxim de participants
  • La permanència a les activitats és trimestral, per poder donar estabilitat al grup.
 
Al setembre hi haurà repesca a les activitats que quedin vacants i inscripcions per noves famílies de P3.
 

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »