Inscripcions a les activitats extraescolars i subvencions 2018-2019

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”5686″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]

La inscripció a les activitats extraescolars de l’escola continua oberta fins el dia 21 de setembre. La podeu formalitzar de dilluns a dijous de 16.30 a 17.30h al despatx de l’AFA, on us atendrà la Carlota, coordinadora d’extraescolars. Totes les inscripcions es faran directament amb Ziga-Zaga, incloses les de les activitats de música.

En aquest enllaç us podeu descarregar el dossier amb l’explicació de cada activitat, així com els fulls d’inscripció que haureu de dur omplerts per a fer la inscripció.

També us volem informar que fins el dia 3 d’octubre teniu temps per demanar subvencions per a les següents activitats extraescolars: teatre, bàsquet, escacs i patinatge. Si voleu sol·licitar-ne alguna podeu posar-vos en contacte amb la Carlota en l’horari abans esmentat; ella us resoldrà els dubtes que tingueu i us donarà la documentació necessària per poder formalitzar la sol·licitud. Cada infant pot demanar només una subvenció, i la documentació s’haurà de presentar a l’OAC del districte.

Per últim, algunes famílies, que ja hem avisat, van fer les inscripcions amb formularis de l’any passat. Si és el vostre cas us recordem que heu de passar pel despatx de l’AFA per corregir-los, ja que hi ha algunes variacions respecte aquest any que és necessari completar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]