La Colla de geganters posa a punt al Jaumet per la Cercavila de La Marató

Families Llacunaires,

La colla dels Gegants de La Llacuna ha aprofitat les colònies del Tabalers per organitzar un taller donat que enguany participarem a la Marató de TV3. Aquest esdeveniment es farà a la Rambla de Poblenou el diumenge 17 de desembre de 12h a 14h : traurem el Llacunet i el Jaumet per a que ballin al ritme de Son Llacuna, que és la nostra batucada preferida!

Durant les colònies que vam fer el cap de setmana del 17 de novembre a Viladesens, mentre els tabalers feien un taller de música amb la meravellosa Jabu Morales @ayommusic nosaltres, la colla gegantera, ens vam arremangar a treballar:  el primer va ser decidir què fer amb la cara del Jaumet… i després d’una rinoplàstia i altres arranjaments, ara té una bona barbeta i un front molt més gran! El Jaumet 2.0, segueix sent un pagès i tot i que li em actualitzat la seva fisonomia seguirà lluint la seva barretina i la seva capa de gala ben elegant!

També hem decidit rodejar-lo d’animals de granja (ja tenim la nostra estimada mulassa Llacunet) i els experts participants del taller van crear: 4 pollets, un conill i un porquet, tos amb format casquet.

Volem animar-vos a participar a la colla ja que ens falten braços i cames per tenir cura i carregar les nostres bestioles a més d’anar creant mes capgrossos. Us mostrem unes fotos del procés creatiu, esperant contagiar-vos moltes ganes d’unir-vos a la colla.

Un projecte que tenim en ment és “trobar-li” una companya pagesa al Jaumet! Tot i que primer ens hem proposat arreglar la Kira, la nostra estimada dragona-mamífera que disposa d’uns pits amb sorpresa incorporada i que necessita molt afecte i reparacions tècniques.

La colla de Gegants de La Llacuna és un grup format per famílies de l’escola. Participem en diverses trobades dins i fora del barri, sempre amb bon humor i ganes d’estar junts compartint moments educatius, culturals i lúdics. Us estem esperant!

 

Per a més informació: gegants@afalallacuna.cat

Familias Llacuneras,

La colla de Gegants de La Llacuna ha aprovechado las colonias de Tabalers para organizar un taller dado que vamos a participar en la Marató de TV3. Este acontecimiento tendrá lugar Rambla de Poblenou el domingo 17 de diciembre de 12h a 14h: sacaremos el Llacunet y el Jaumet para bailar al ritmo de Son Llacuna, ¡nuestra batucada favorita! 
Durante las colonias del fin de semana del 17 de noviembre a Viladesens, mientras los tabalers hacían un taller de música con la estupenda Jabu Morales @ayommusic, nosotros, la colla gegantera, nos pusimos manos a la obra: lo primero fue decidir qué hacer con la cara de Jaumet…y después de una rinoplastia y otros arreglos, tiene una buena barbilla y una frente mayor!! El Jaumet 2.0, sigue siendo un pages y aunque hemos actualizado su rostro seguirá luciendo su barretina y su elegante capa de gala.También hemos decido rodearle de animales de granja (ya tenemos a nuestro querido burro Llacunet) y el taller han nacido, de manitas expertas: 4 pollitos, un conejo y un cerdito, todos en formato de cascos.

Queremos animarles a participar a la colla ya que nos faltan brazos y piernas para cargar y cuidar las bestias además de ir creando más capgrossos. Os dejamos unas fotos del proceso creativo, esperando contagiaros ganas de uniros a la colla.

Un proyecto que tenemos en mente es “encontrarle” una compañera pagesa al Jaumet! Aunque, primero tenemos el propósito de arreglar la Kira, nuestra querida dragona-mamífera que tiene unos pechos con sorpresa incorporada y que necesita cariño y reparaciones técnicas!

La colla de Gegants de La Llacuna es un grupo formado por familias de la escuela. Participamos en varios encuentros dentro y fuera del barrio, siempre con buen humor y ganas de estar juntos compartiendo momentos educativos, culturales y lúdicos. ¡Os estamos esperando!

Para más información: gegants@afalallacuna.cat