La festa de fi de curs

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]Ja està aquí la Festa de Fi de Curs. Qui m’ho havia de dir! ha passat l’any volant. I quines ganes de vacances… Si, si, jo també espero que s’acabi l’escola perquè, no us enganyaré: A l’AFA es penca molt!
Una mostra serà la festa del dissabte vinent. Recordo que la primera vegada que vaig anar a una activitat de la comissió de festes, al Nadal, em vaig sorprendre de com estava tot organitzat: tots els materials, totes les taules endreçades, totes les activitats ben explicades… espectacular. La segona, va ser per Carnaval: El gimnàs era un formiguer, l’activitat era frenètica, ens ho vam passar molt bé fent la disfressa. I ara, tanquem el cicle.
No us puc explicar massa cosa de la festa, ja que encara no l’he viscut, però he vist com treballen les companyes de la comissió, que es deixen la pell perquè tot surti perfecte, així que no dubto que serà una festassa.
Pel matí hi haurà les exhibicions de les activitats extraescolars, començant a les 10h. amb els esports i fins les 13h. que actuen els tabalers. A la tarda, a partir de les 16h. llits elàstics (com m’agradaven de petita!), pista americana, futbolí humà, animació i tot d’actuacions dels alumnes de sisè, que ja diuen adéu a l’escola definitivament. Podeu consultar aquesta informació amb més detall a facebook.
Espero que us animeu a passar per l’escola dissabte a acomiadar el curs i que gaudiu amb els vostres infants i la resta de famílies, d’aquest dia tant especial, que per molts és el tancament d’un cicle.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vcex_spacing 0=””][vcex_spacing 0=””][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”5891″ alignment=”left”][/vc_column][/vc_row]