La jungla: Indicacions per la rua de carnaval i coreografía

Amb l’arribada del carnaval, ens prepararem per participar a la Rua de les Escoles amb molta emoció i energia. Aquest any, el nostre tema és LA JUNGLA, i estem segurs que la nostra comparsa destacarà entre les altres.

La rua de Carnaval al Poblenou del 2024 se suma a l’agenda de desfilades previstes per dissabte 10 de febrer, a la tarda. Sortirà a les 16 h de la rambla del Poblenou amb el carrer del Pere VI i baixarà per tota la rambla fins arribar al carrer del Doctor Trueta. A continuació, la rua pujarà de nou per la rambla fins al carrer de Pallars. Acabarà a la plaça de Josep Huertas Claveria, on es lliuraran els premis a les comparses millor disfressades.

Llistat d’indicacions:

1. Punt de trobada:
– Dia i Hora: 10 de febrer a les 16.40 h.
– Lloc: Pere IV amb Tanger (Rambla Nova).

2. Recorregut:
La rua descendirà tota la Rambla fins arribar al Carrer del Doctor Trueta on estarà situat el jurat. A continuació pujarà de nou per la Rambla fins al Carrer de Pallars. Finalment acabarà a la Plaça de Josep Huertas Claveria, on es lliuraran els premis a les comparses millor disfressades.

3. Vestimenta:
– Vesteix roba negra sota la disfressa per complementar el tema de la jungla.

4. Participació a la comparsa:
– Qui porti la disfressa oficial de L’AFA  s’ha de situar a la part davantera de la comparsa, abans de la colla de tabalers.
– Les persones sense la disfressa oficial s’hauran de posar darrere dels tabalers.

5. Coreografia:
– Durant la rua, cada 3 o 4 temes, sonarà la cançó ROAR.
– Executarem una coreografia senzilla a l’inici de la rua, davant dels jutges situats a La Rambla amb el carrer Doctor Trueta

 

6. Instruccions per la Màscara de Tigre:
– Si no heu acabat la màscara de tigre durant el taller, us compartirem un tutorial per finalitzar-la a casa.
DESCARREGA’T AQUÍ EL PDF AMB LES INSTRUCCIONS

Amb aquesta informació, estem segurs que la nostra participació a la rua serà tot un èxit. A gaudir del carnaval amb alegria i diversió. No deixeu passar aquesta oportunitat de participar en una de les festes més animades del Poblenou. Prepareu les vostres disfresses, col·loqueu-vos a la comparsa i gaudiu d’una jornada plena de diversió, música i premis. Us esperem per celebrar junts el Carnaval del 2024!