La Míriam es presenta al Consell Escolar de Sant Martí

Els consells educatius municipals de districte (CEMD) són espais de participació per tractar qüestions comunes que afecten els centres d’un mateix districte.

Cada centre ha enviat un representant de cada sector (alumnat, professorat, PAS…) perquè formi part del cens del districte.

Fins el 27 de febrer podem votar telemàticament a les eleccions del CEMD entre les candidatures a representants de les famílies.

Aquest any s’hi presenta la Míriam Alonso, mare de l’escola,  membre del nostre Consell Escolar i persona activa a l’AFA,  a les comissions d’extraescolars, de comunicació i al grup de treball del casal d’estiu.

Si voleu votar la seva candidatura podeu fer-ho clicant el següent enllaç.


Votar a la Míriam Alonso

Les votacions electròniques comencen el dilluns 21 de febrer a les 09:00 hores i finalitzen el diumenge 27 de febrer a les 23:59 hores.

1 plaça per RENOVACIÓ, mandat 2022-2026.

Miriam Alonso, Escola la Llacuna del Poblenou

Em presento com a representant de les famílies per que amb el vostre vot i amb la suma de les idees de tothom podem fer: 

– Una escola de qualitat i de referència arreu, lluitant per aconseguir recursos suficients per a poder fer que tots els infants del districte estiguin feliços aprenent a les escoles del districte 

– Que el pas als instituts de referència sigui d’una manera natural, en un institut pròxim i seguint la mateixa metodologia de l’escola.

També us pot interessar…

Últimes publicacions