La nova web de l'AFA

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”5918″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]Si esteu llegint això és que ja heu entrat a la nova web de l’AFA.
Com veureu, hem fet una feina d’ordenació de continguts, per tal que aquest espai sigui útil a l’hora de consultar horaris, fer tràmits o mirar els menús, però també volem que sigui un lloc on les famílies puguin trobar informació del que passa a l’escola i de totes les activitats que s’impulsen des de l’AFA.
Hem adaptat la nova identitat gràfica (logotips, tipus de lletra…) i hem apostat fort per la imatge. Fotos boniques i cuidades, que esperem que us agradin i ben aviat també tindrem contingut audiovisual. Paciència, que encara estem en construcció. Ara tenim uns mesos per anar polint, pujar continguts, documentació i estar preparats pel curs 2017 -2018.
Esperem que us agradi, que trobeu els continguts interessants i sobre tot, que us sigui útil.
Ah! I si voleu estar al cas de tot el que aquí es publica, subscriviu-vos al butlletí setmanal![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]