L'AFA dona la benvinguda al curs amb la tercera edició de la Festa de les Comissions

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_video link=”https://youtu.be/pOJQbTWx1nE”][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]

Un nou curs comença i això és una cosa que s’ha de celebrar. Així que divendres vinent, dia 27 de setembre, farem festa grossa amb un gran berenar per totes les famílies i activitats organitzades per les diferents comissions de l’AFA. Aquesta serà la tercera edició d’una festa que organitzem amb molta il·lusió perquè volem trencar amb les “llegendes de parc” i mostrar com som i la feina que fem.

L’escola ja te els cartells penjats de fa dies, dilluns passat vau rebre la informació via motxilla i dimecres la rebreu a la newsletter, així que esperem que ningú es perdi aquesta festa… que dic festa…. aquesta FESTASSA!!!!

NOVETATS DE LA TERCERA EDICIÓ

 • Aparcament per guardar bicis: Quan arribeu a l’escola podreu entrar la vostra bici i la comissió de mobilitat s’encarregarà d’aparcar-la al gimnàs i donar-vos un resguard perquè la recolliu a l’hora de marxar.
 • Bye-bye gots d’un sol ús: Aquesta serà l’última festa en que farem servir gots d’un sol ús. Estem liquidant existències per tal de fer net i promoure l’ús responsable del plàstic. Recicleu-los correctament a les papereres que trobareu especialment per ells. També repartirem els últims gots blaus de l’AFA que tenim. No us en quedeu sense, ja que el necessitareu per la pròxima festa!

QUÈ TROBARAN ELS ADULTS?

A la festa de l’AFA podreu conèixer els pares i mares que ens encarreguem de les diferents comissions de forma voluntària i saber més sobre les comissions i els projectes que tenim per l’escola. També podreu conèixer a  la Mari Carmen, coordinadora d’extraescolars de Ziga-Zaga i a l’Aurora, coordinadora de les extraescolars de música de l’EMAC.

No us enganyarem: necessitem gent per tirar en davant tot que tenim entre mans i ens agradaria molt que us animéssiu a participar amb nosaltres aquest curs, sigui de manera puntual o de manera més compromesa al llarg de tot l’any. Apropeu-vos a les taules de les comissions i no dubteu a preguntar tot allò que us inquieti.

Impliqueu-vos! Inicieu el moviment! Potser teniu un projecte i el voleu posar en marxa dins d’una comissió o fins i tot crear una comissió nova. Totes les propostes son benvingudes. Tots junts fem l’AFA.

QUÈ TROBARAN ELS INFANTS?

Aquesta tarda no cal que porteu berenar de casa. Nosaltres tindrem preparats entrepans saludables, sucs i fruita perquè els nens i les nenes puguin gaudir de la festa des del primer moment.

La Colla de Tabalers de La Llacuna escalfarà motors a partir de les 16:30h. i després de les presentacions començaran les activitats organitzades per les diferents comissions:

Jocs, animació i espais

 • Pintacares i globoflexia.
 • El memory de les extraescolars.
 • Quantes cultures hi ha a La Llacuna? Ajuda’ns a descobrir-ho!
 • Pinta, enedevina i gaudeix del racó de lectura.

Tallers

 • Vine a jugar amb pasta de sal.
 • Posa color al bestiari de La Llacuna.
 • Personalitza la teva bossa de l’AFA.
 • Circuït de bicis.
 • Taller de xapes.

A més, la Comissió d’Instituts tindrà samarretes gratuïtes pels socis, SOS EDUCACIÓ. Si encara no tens la teva, passa-la a buscar! El preu pels no socis és de 3€.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

TAMBÉ US POT INTERESSAR…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]