L’aFFaC celebra la seva 44a assemblea general

Aquest dissabte les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han celebrat la seva 44ª Assemblea General Ordinària 2021 i l’Assemblea General Extraordinària 2022. 

A banda dels teme habituals -rendició de comptes, aprovació de la memòria d’activitats, aprovació del compte d’explotació…- a l’assemblea s’han presentat dos llançaments: 

En primer lloc, el procés participatiu sobre la jornada escolar. L’aFFaC porta molts mesos treballant en un procés participatiu pioner a Catalunya, a partir del qual consultaran a la comunitat educativa i científica quina és la jornada escolar més adient per a cada etapa educativa. De moment ens han avançat que ben aviat ja hi podrem participar en tant AFA associada que som.

I en segon lloc, el programa de gestió i app mòbil per a AFA i famílies. Entomant el compromís adquirit amb totes les associades en l’assemblea, l’aFFaC ha creat un programa i app fets a mida per donar resposta a les necessitats de gestió de les AFA i famílies. Després d’un llarg procés de desenvolupament han presentat un primer prototip per donar a conèixer totes les funcionalitats que tindrà aquesta eina.

Podeu veure l’assemblea en AQUEST ENLLAÇ DE YOUTUBE

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »