L’aFFaC celebra la seva 44a assemblea general

Aquest dissabte les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (aFFaC) han celebrat la seva 44ª Assemblea General Ordinària 2021 i l’Assemblea General Extraordinària 2022. 

A banda dels teme habituals -rendició de comptes, aprovació de la memòria d’activitats, aprovació del compte d’explotació…- a l’assemblea s’han presentat dos llançaments:

En primer lloc, el procés participatiu sobre la jornada escolar. L’aFFaC porta molts mesos treballant en un procés participatiu pioner a Catalunya, a partir del qual consultaran a la comunitat educativa i científica quina és la jornada escolar més adient per a cada etapa educativa. De moment ens han avançat que ben aviat ja hi podrem participar en tant AFA associada que som.

I en segon lloc, el programa de gestió i app mòbil per a AFA i famílies. Entomant el compromís adquirit amb totes les associades en l’assemblea, l’aFFaC ha creat un programa i app fets a mida per donar resposta a les necessitats de gestió de les AFA i famílies. Després d’un llarg procés de desenvolupament han presentat un primer prototip per donar a conèixer totes les funcionalitats que tindrà aquesta eina.

Podeu veure l’assemblea en AQUEST ENLLAÇ DE YOUTUBE

També us pot interessar…

Últimes publicacions