Les famílies de La Llacuna a ritme de Maaaambo!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_image_flexslider css_animation=”fadeIn” animation=”fade_slides” animation_speed=”500″ loop=”true” slideshow_speed=”2000″ control_thumbs=”false” image_ids=”7365,7379,7368,7369,7370″][vcex_spacing 0=””][vc_column_text font_size=”-“]El passat dissabte un grup de famílies de La Llacuna i de Flor de Maig vam poder gaudir d’un matí a l’Auditori a ritme de mambo… bé, de mambo i d’altres ritmes llatins, interpretats per la Banda Municipal de Barcelona sota la direcció artística de La Cubana. El resultat és un viatge ple de color, barrets i plomes, per Puerto Rico, Cuba, Veneçuela, Brasil, Mèxic i Argentina.
El repertori, d’allò més clàssic: El Mambo nº8 de Pérez Prado i la seva conta fins a 8 amb maaaaaaaaaaambo! inclòs, per viatjar entre països, El Cumbanchero, el Joropo, la Samba d’una nota so, La Bamba o Libertango. Totes amb una posada en escena pròpia per part del músics i un acompanyament visual a la pantalla, que mostrava la dansa corresponent al tema que interpretava l’orquestra o un musicograma dibuixant les frases musicals o un castell de focs per acabar, de tal manera que per les criatures era impossible avorrir-se. Fins i tot els més petits van estar a l’alçada, com uns campions, durant l’hora que dura el concert.
Els nens i les nenes s’ho van passar d’allò més bé i els grans també! Impossible tenir el cul enganxat a la cadira!!!
La pròxima cita serà el diumenge 29, amb l’espectacle Sonets de Joguina.[/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]