Mostra d'extraescolars i festa de fi de curs 2018-2019

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”10px”][vc_single_image image=”7455″ alignment=”center”][vcex_spacing size=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tenir un curs més a les motxilles és motiu de festa grossa i la comissió d’extraescolars i la de festes s’han encarregat de que el dissabte, 15 de juny, així sigui.
Però la cloenda de les extraescolars d’aquest curs comença la tarda del divendres, 14 de juny, a les 18h, amb la representació de “La casa del miedo” del grup de teatre. Totes les famílies esteu convidades a descobrir el talent d’aquests artistes.
Dissabte, la jornada començarà amb la mostra de les extraescolars i tots els espais de l’escola s’ompliran d’activitats i exhibicions: Handbol, patinatge, bàsquet, ioga, escacs, iniciació esportiva, creativitat. Tot seguit tindrem exhibició i classe oberta a tothom de zumba/hip-hop, acabant amb l’actuació dels Tabalers de La Llacuna.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8429″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]A la tarda, a partir de les 16:30h, animació, inflables, llits elàstics i de 19 a 20:30h, com a fi de festa, el “You Got Talent” de La Llacuna. Les llistes per apuntar-vos estaran penjades a l’entrada del pati a partir del dia 3 i fins el 12 de juny, així que si teniu una coreografia, o voleu cantar, explicar acudits… l’escenari us espera!
Col·labora a la Mostra Extraescolars i festa de fi de curs.
Necessitem la vostra ajuda! Apunteu-vos aquí a algun torn pel muntatge, supervisar les activitats, portar la barra de bar i la recollida. Indiqueu, si us plau, en quin torn horari voleu participar. Podeu fer més d’una selecció, quantes més opcions trieu més fàcil ho tindrem per assegurar mans per tota la jornada.
Moltes gràcies, esperem amb il·lusió que les famílies vingueu a gaudir de la festa amb nosaltres[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]