Música en família a l'Auditori: Sonets de Joguina i Maaaambo!

[vc_row][vc_column 0=””][vcex_spacing 0=””][vcex_heading text=”Música en família a l’Auditori: Sonets de joguina i Maaaambo!” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_column_text]Preludi és un projecte de l’Auditori adreçat al públic familiar que té com a objectiu apropar la música i ajudar a escoltar-la, buscant que els grups assistents a un concert puguin ampliar l’experiència amb formació adreçada a les famílies i realitzada a la mateixa escola.
Les formacions al voltant dels concerts poden ser de diversos tipus i es preparen en funció de les necessitats del grup. Totes tenen una durada d’una hora i mitja i són impartides per professionals que col•laboren habitualment amb el Servei Educatiu de L’Auditori.
Enguany tenim dues propostes: una per infantil i una per primària. Si esteu interessats, només cal que envieu un mail a extraescolars@afalallacuna.cat[/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][vc_video link=”https://vimeo.com/206133112″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_heading text=”Sonets de joguina”][vcex_spacing 0=””][vc_column_text font_size=”-“]Sonets de Joguina són contes i rondalles carregades de fantasia, jocs i joguines, cançons de bressol i, fins i tot, estudis per a mans petites… us convidem a entrar de puntetes al món dels infants a través de versions de músiques que compositors com Granados, Mompou o Schumann van escriure inspirats en l’univers dels més petits. Un concert pensat per despertar-los els sentits i fer volar la seva imaginació.
D’1 a 5 anys
Preu: 10€
Data taller: 07/04/18, a les 18:00h, a l’escola (el taller està subjecte a tenir com a mínim 40 inscripcions)
Data Concert: 29/04/18, a les 12:00h a l’Auditori
Inscripcions per email a extraescolars@afalallacuna.cat

Data límit d’inscripció: 3 d’abril[/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][vcex_heading text=”Maaaambo!”][vcex_spacing 0=””][vc_column_text font_size=”-“]Maaaambo! és un espectacle recomanat per a persones de 5 a 99  anys en el que la Banda Municipal de Barcelona,  amb la coreografia de La Cubana, ens proposa un viatge d’anada i tornada, sortint de la la Sala 1 de l’Auditori. Pujarem a un vol transoceànic cap a Amèrica, un viatge pels ritmes més calents per països d’Amèrica Central i del Sud. Un show espectacular on redescobrir grans obres del Mambo, Danzón, Cha-cha-chá, etc.  Amb estètica de La Cubana i uns músics entregats.  
A partir de 5 anys
Preu: 10€
Data taller: 17/03/18, a les 18:00h, a l’escola  (el taller està subjecte a tenir com a mínim 40 inscripcions)
Data Concert: 21/04/18, a les 12:30h a l’Auditori
Inscripcions per email a extraescolars@afalallacuna.cat

Data límit d’inscripció: 10 de març[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]