Nadal: Aquest any més que mai, ajuda’ns a decorar l’escola!

Nadal: Aquest any més que mai, ajuda’ns a decorar l’escola!

Des de la comissió de Festes us proposem unes manualitats per realitzar a casa en família i portar-les a l’escola el 9 de desembre, quan habilitarem un punt de recollida i ens encarregarem de penjar-les

Tot i la situació que estem vivint, des de l’AFA no volem perdre l’ocasió de decorar l’escola i posar-la ben maca per que els nens i nenes la gaudeixin els dies previs a les vacances de Nadal.

És per això, que amb el vistiplau i consell de l’escola, us proposem que durant els dies del pont de desembre realitzeu aquestes manualitats a casa en família i les porteu a l’escola el dimecres dia 9 i dijous dia 10, on al vestíbul de l’escola hi haurà 2 caixes -una per cada manualitat- on els nens i nenes podran dipositar les seves creacions. 

Missatge en una ampolla

  • Reciclem decorant una ampolla petita de plàstic tapada i en el seu interior deixeu escrit en un full un missatge per penjar-les a l’interior de l’escola. Podeu fer tantes ampolles com vulgueu.

Aconseguirem omplir d’ampolles el vestíbul ?? 

L’estrella perfecta

  • Feu la vostra pròpia estrella en família i la penjarem al porxo. Trieu els materials, els colors, i el disseny que més us agradi. Deixeu volar la creativitat i tindrem un firmament d’allò més original.

 Això si, que sigui prou gran per què s’apreciï penjada del sostre!

Mesures COVID-19:

  • Per poder garantir les mesures preventives, s’habilitarà un punt de recollida per les manualitats sobre el que us n’informarem més endavant.
  • Les diferents decoracions seran penjades del sostre de manera que no siguin accessibles pels nens i nenes.
  • En aquest sentit, s’ha pres la decisió de prescindir de la decoració del tradicional arbre de Nadal i de la xemeneia.