Novetats sobre el casal d’estiu i les colònies 2024

Publicat el 13/2/24 – Modificat el 21/2/24

 

Novetats sobre el Casal d’Estiu a La Llacuna

Us comuniquem les darreres novetats sobre el Casal d’Estiu de La Llacuna. Com molts de vosaltres ja sabeu, enguany les obres de climatització que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost a les instal·lacions de l’escola han afectat la planificació del nostre casal d’estiu. No obstant això, estem encantats d’anunciar-vos que el casal no es cancel·la, sinó que es traslladarà a les instal·lacions d’una altra escola del barri, de la mà de FUNDESPLAI.

Aquí teniu tota la informació rellevant sobre el casal d’estiu:

 1. Modalitat: Únicament oferirem l’opció de casal de lleure.
 2. Edat: Està destinat a l’alumnat d’infantil i primària.
 3. Dates: El casal començarà el dia 25 de juny i finalitzarà el 26 de juliol.
 4. Preus: Tot i que encara no disposem dels preus definitius, us podem oferir una estimació provisional basada en les següents opcions:
  • Quota casal matí: Preu aproximat de 71,75€ per setmana, amb horari de 9 a 13 h.
  • Quota casal matí i menjador: Preu aproximat de 120,50€ per setmana, amb horari de 9 a 15 h.
  • Quota casal matí, menjador i tarda: Preu aproximat de 137,75€ per setmana, amb horari de 9 a 16.30 h.
  • Quota servei d’acollida (matí): Preu aproximat de 16€ per setmana, amb horari de 8 a 9 h.

Malgrat hi ha qüestions que encara estem tancant, volem assegurar-vos que el casal d’estiu es durà a terme i que treballarem activament per resoldre els detalls pendents.

Descobreix l’Aventura de les Colònies Estiu 2024

Aquest estiu, oferim als nostres estimats llacunaires una experiència emocionant i enriquidora amb les colònies a Les Feixes i Can Mateu. Aquí tens totes les raons per les quals aquestes colònies són una oportunitat que no es poden perdre:

Per què marxem de colònies?

A partir d’una proposta d’activitats diverses, adaptades a les diferents edats dels infants i utilitzant una metodologia participativa i vivencial, treballem per assolir un bon nivell de qualitat pedagògica i, sobretot, intentem generar canvis positius en els infants a partir de treballar valors cooperatius, solidaris i de coresponsabilitat social.

5 raons de pes per marxar de colònies:

 1. Foment de l’autonomia personal: Les colònies ofereixen als llacunaires l’oportunitat de desenvolupar la seva autonomia personal, l’autoconeixement i la manifestació de la seva personalitat.
 2. Descoberta dels valors del territori: Promovem la identitat cultural i donem a conèixer els valors del nostre territori a través d’activitats adaptades.
 3. Eina única del sistema educatiu: Les colònies són una eina fonamental del sistema educatiu de Catalunya des de fa més de 125 anys, complementant els processos educatius a l’aula.
 4. Foment de la cohesió del grup: A través del treball cooperatiu i l’exploració de la natura, les colònies afavoreixen la cohesió del grup i promouen la curiositat.
 5. Experiència única i emocionant: Les colònies ofereixen una experiència única i emocionant que enriquirà els records dels nostres nens i nenes per sempre.

 

Campament a Les Feixes, de 5è a 6è, del 25 al 28 de juny de 2024
Descobreix l’Aventura a Les Feixes!

Enguany, els nens i nenes de 5è i 6è tenen l’oportunitat d’explorar i gaudir de la natura a Les Feixes, un terreny d’acampada excepcional. Aquí tens les característiques principals d’aquesta emocionant experiència:

Característiques de l’equipament a Les Feixes:

 • 56 places: Espai suficient per a una experiència d’acampada en grup divertida i memorable.
 • Sanitaris i dutxes: Instal·lacions sanitàries per garantir el confort i la higiene durant l’estada.
 • Espai de menjador amb llum: Un lloc acollidor per compartir àpats i moments agradables amb els companys.
 • Electricitat: Accés a electricitat per a les necessitats bàsiques i càrregues de dispositius.
 • Piragüisme i parc d’aventura: Oportunitats emocionants d’aventura i exploració per als joves que busquen noves experiències.

A Les Feixes, els llacunaires tindran l’oportunitat de connectar amb la natura, aprendre habilitats d’acampada i aventurar-se en activitats emocionants. És una experiència que els ajudarà a créixer, aprendre i crear records duradors.

Colònies a El Company, de P5 a 4t, del 25 al 28 de juny de 2024

El fet de modificar les dates de les colònies i campaments de manera que ocupin  la última setmana de juny, del dimarts 25 al divendres 28, ha comportat un moviment de casa pels petits, que estaven a Can Mateu a la mateixa finca on estan els de Campaments. Ara estaran a “El Company” a uns 4km de distància.

El Company és una majestuosa masia del poble de Vilanova de Sau, restaurada diverses vegades i envoltada de camps de conreu i boscos de sureres i alzines. Les llegendes, la història i la naturalesa misteriosa de les Guilleries aporten a la casa tot el seu encant. A més, és una casa de colònies sostenible amb la Certificació Biosphere. Un lloc ideal per fer excursions, descobrir el bosc, escoltar els ocells, fer activitats  i molt més!

No deixis passar aquesta oportunitat d’una experiència inoblidable per als teus fills! Si vols més informació, consulta el dossier informatiu CLICANT AQUÍ.

Inscripcions

Aquí teniu els enllaços al web de Fundesplai tot i que recordeu que les inscripcions no comencen fins el 2 d’abril de 2024:

Campaments Afa Escola LLacuna – Fundesplai

Colònies d’estiu Escola Llacuna – Fundesplai

Per a qualsevol dubte o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres: casalestiu@afalallacuna.cat