Pedalem a la Kidical Mass

El dia 15 de maig us convidem a pedalar en família per uns entorns urbans saludables i segurs dins la Kidical Mass, activitat que per primera vegada es celebra a Barcelona.

La Kidical Mass és un moviment global per engrescar la mainada i les persones adultes en l’ús de la bicicleta en els seus desplaçaments quotidians, alhora que reclamar la millora de la infraestructura ciclista i la pacificació dels carrers, especialment, en els entorns escolars. 

Des de la comissió de mobilitat volem participar-hi  organitzant una pedalada que sortirà des de l’escola i arribarà al parc Joan Miró, que és el punt de trobada amb la resta de escoles de Catalunya que, com la nostra, organitzen cada divendres talls de carrer per reclamar entorns escoles més segurs i saludables, entre altres activitats. 

Podeu participar-hi de dues maneres:

D’una banda, si sou de les famílies acostumades a pedalar, us convidem a anar plegades des de l’escola. Sortirem les 10 h per arribar al Parc de Joan Miró cap a les 11.30 h. 

D’altre banda, les famílies que ho prefereixin poden anar directament al Parc de Joan Mirò on s’hi organitzaran activitats, tallers i concerts oberts a tothom, des de les 10 i fins les 15.30h. 

PER FER LA INSCRIPCIÓ CLIQUEU AQUEST ENLLAÇ

Ens ho passarem molt bé gaudint de les bicis en família!  

Per a més info podeu visitar la web de l’organització: https://kidicalmass.cat/

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »