Per Sant Jordi, poesia visual a La Llacuna!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”7337″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing 0=””][vc_column_text font_size=”-“]Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la nova comissió Biblioteca porta a l’escola una acció al voltant de la poesia visual. En paraules d’Edu Barbero, la poesia visual «és un espai ideal per a la creació, un lloc interdisciplinar per a la invenció. També per a la reinterpretació, per al suggeriment, la reflexió, la provocació, la denúncia, la reivindicació. Un espai perfecte per somiar en llibertat»
L’acció consisteix en una mostra per tota l’escola de poemes visuals, i en la participació de la poeta Laura López Granell, a qui hem convidat perquè faci un recital de poesia adreçat especialment als infants. Estigueu ben atents i atentes, i quan arribeu a l’escola, deixeu-vos seduïr per la mostra de poemes visuals que hem seleccionat i per alguna sorpresa més.
Amb creacions de: Maria Mercè Marçal, Joan Brossa, Joan Salvat Papasseit, Mikel Jáuregui, Guillem Viladot, Carlo Belloni, Sergi Quiñonero, etc.
 [/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][/vc_column][/vc_row]