Portes obertes a La Llacuna. Inscripcions pel curs 22-23

S’acosta el moment de triar escola pels vostres fills i filles. Us convidem a visitar la nostra escola perquè pugueu conèixer de prop els espais d’aprenentatge i alguns membres de l’equip pedagògic.

A l’escola han organitzat tres dies de Portes Obertes: el 22 de febrer, el 2 i el 3 de març a les 17.00 h. La intenció és compartir amb vosaltres de manera breu el projecte educatiu del centre i fer un tomb per alguns espais de l’escola. La trobada tindrà una durada aproximada d’una hora.

Per assistir us heu d’apuntar en el formulari que més us convingui segons la data. Us agrairíem que, per tal que pugui assistir el major nombre de persones possible i tenint present que l’aforament és limitat, s’apunti un adult de cada família. A través del formulari d’inscripció també podeu fer arribar les vostres preguntes per tal que el professorat pugui donar-vos  resposta durant la trobada i/o al nostre web del centre.

La jornada està pensada per adults. En la mesura del possible us demanem que vingueu sense infants, ja que no podran entrar als espais interiors.

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »