Preinscripció escolar per al curs 2022 – 2023. Et vas perdre la sessió informativa?

Si us vau perdre les sessions informatives del passat dijous, us facilitem els enllaços de youtube a les dues sessions del districte de Les Corts: 

VIDEO SESSIÓ INFORMATIVA PREINSCRIPCIONS 2022-2023 ESO – LES CORTS

VIDEO SESSIÓ INFORMATIVA PREINSCRIPCIONS 2022-2023 P3 – LES CORTS

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre educatiu sostingut amb fons públics. El Consorci d’Educació de Barcelona organitza sessions informatives adreçades a les famílies amb infants que han d’iniciar l’escolaritat el curs 2022 – 2023 en les etapes d’Educació Infantil o Educació Secundària Obligatòria. A Sant Martí, es van celebrar el 24 de febrer a l’Auditori de Sant Martí. 

Abans del període de preinscripció, els centres educatius organitzen trobades, visites i jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer el seu projecte educatiu, el funcionament, els serveis que ofereixen o l’equip docent. En el següent enllaç, es poden consultar els dies i horaris de cada centre:

Jornades de portes obertes

Enguany, com a novetat, el Consorci d’Educació ofereix la possibilitat de contactar amb les famílies amb infants de P3 que requereixin un acompanyament educatiu especial per presentar necessitats educatives específiques (retard en el desenvolupament, discapacitats físiques o sensorials, etc.). S’estudiarà el cas i s’orientarà en l’escolarització de l’infant. Per contactar-hi, cal emplenar aquest formulari.

La preinscripció escolar per al curs 2022 – 2023 tindrà lloc al març:

  • Educació infantil (3 – 6 anys): del 7 al 21 de març.
  • Educació Secundària Obligatòria (ESO): del 9 al 21 de març.

La preinscripció només es pot tramitar de forma telemàtica a través del web habilitat per la Generalitat de Catalunya.

Les famílies que necessitin suport per fer aquest tràmit, poden dirigir-se a una de les Oficines de suport a l’escolarització. A Sant Martí, està situada al c. Cristóbal de Moura, 223. L’atenció a les famílies en aquestes oficines es posarà en marxa l’1 de març. Per accedir a aquest servei, cal demanar cita prèvia a través:

També es pot demanar orientació sobre el tràmit de preinscripció en el centre educatiu escollit o en els telèfons d’atenció a la ciutadania de l’Ajuntament 010 i de la Generalitat 012.

També us pot interessar…

Últimes publicacions