Preparats per la Festa de Fi de Curs!

L’escola La Llacuna del Poblenou està a punt per celebrar la gran Festa de Fi de Curs el proper 15 de juny! És una jornada especial per acomiadar el curs escolar i gaudir d’un dia ple d’activitats, música i diversió per a totes les famílies. Aquí teniu tots els detalls de la programació d’aquest dia tan esperat.

Matí: Diversió per a Tots!

De les 10:00h a les 13:30h, el carrer Pallars es transformarà en un espai de joc i entreteniment amb inflables, jocs de gimcana i DJs infantils. Aquesta part de la festa està pensada perquè els més petits de la casa gaudeixin al màxim. No us oblideu de portar els vostres gots reutilitzables per hidratar-vos a la barra que estarà disponible amb batuts i altres begudes refrescants.

A les 13:00h, podrem gaudir de l’actuació dels tabalers infantils i adults, que posaran ritme i energia a la jornada matinal. Les activitats del matí conclouran a les 13:30h.

Pels llacunaires que vulguin fer de DJ tenim un FORMULARI D’INSCRIPCIÓ que cal omplir per organitzar l’horari.

Tarda: Talent i Diversió a la Llacuna

A partir de les 16:30h, la festa continua al pati de l’escola. Obrirem la tarda amb una mostra de Danses Urbanes per part dels alumnes de l’extraescolar. A les 17:00h començarà el ja tradicional “Llacuna Got Talent”, on les criatures que s’hagin inscrit prèviament podran mostrar les seves habilitats i talents. Aquest esdeveniment durarà fins a les 20:00h i promet ser un espectacle ple de sorpreses. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ LLACUNA GOT TALENT. També posarem llistes a la porta del col·legi i en altres punts de l’escola per facilitar la inscripció.

Després de l'”Llacuna Got Talent”, la festa seguirà amb música i ball fins a les 22:00h amb DJ Calamar, que posarà ritme a la nit. Durant tota la tarda i vespre, la barra estarà oberta per oferir begudes i berenar, incloent frànkfurts i patates, per mantenir les forces mentre gaudim de la festa.

Estem molt emocionats per compartir aquest dia amb totes les famílies i celebrar junts el final d’un altre curs escolar. No dubteu a contactar-nos per qualsevol consulta o informació addicional.

Ens veiem el 15 de juny a la Festa de Fi de Curs!

Comissió de Festes