"Projecte Semàfors": Vols ser un dels voluntaris?

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8633″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Volem seguir oferint aquest servei a les famílies i augmentar la seguretat dels nostres infants en els horaris més conflictius d’entrada i de sortida de l’escola. Cada dia estem, amb una armilla groga i un senyal de trànsit, als dos semàfors situats al xamfrà de l’escola indicant als vehicles que hi ha infants creuant el carrer.
BUSQUEM VOLUNTARIS PEL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2020 – 2021
Hem començat el curs i engeguem de nou aquest projecte en el que pares i mares ajuden a fer més segura l’arribada a l’escola de les famílies. Enguany l’entrada a l’escola és esglaonada i per tant els horaris del servei s’han de definir encara, tot i que seran aproximadament de 08:50 a 09:10h i de 16:20 a 16:40h.
Les persones interessades a participar-hi podeu enviar un mail a la comissió de mobilitat (mobilitat@afalallacuna.cat) que es posaran en contacte amb vosaltres tant bon punt el projecte es torni a posar en marxa amb totes les novetats covid.
Accions com aquesta reforcen el treball de totes les famílies en referència a la mobilitat. Per habitar el món és important observar amb atenció allò que ens envolta. Per tant, hem d’afavorir que els infants puguin observar, amb ajuda dels adults, els diferents senyals per tal d’alertar i prevenir situacions de perill.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LU73WHqQzOY” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]