Treu la llengua: Grup de conversa en català per famílies d’origen divers

Us presentem un proposta molt engrescadora.

L’aFFaC, en un projecte liderat per Òmnium Cultural, posa en marxa el Projecte Vincles TREU LA LLENGUA i ens han convidat a participar com a acompanyants per a les famílies de l’escola que vulguin aprendre el català. T’hi apuntes?

➡️ Per què?

Sovint, pares i mares d’origen divers no troben espais ni persones de confiança amb qui parlar català.

Un membre de l’AFA creiem que pot ser una persona ideal per donar un cop de mà a les persones amb el català i així enfortir la cohesió social a través de la llengua. Val a dir, que tot això suma per guanyar participació de les famílies a l’AFA i a l’escola.

➡️ Què farà l’AFA com a acompanyant?

Acompanyarà un grup de 6-8 famílies del centre educatiu que vulguin aprendre a parlar català. Poden ser un mínim de 2 persones acompanyants.

Fareu trobades setmanals d’aproximadament una hora, on:

• Compartireu aprenentatges i parlareu un català oral i pràctic, basat en els interessos i necessitats quotidianes dels i les participants.
• Sortireu al carrer, farem activitats junts/es i ens enxarxem amb persones i entitats de la zona, en un entorn col·loquial, de tu a tu i de confiança.

No cal experiència prèvia, Òmnium Cultural donarà la formació, el material i tota l’ajuda necessària al llarg del curs escolar.

Si voleu participar només heu d’enviar un correu a comunicació@afalallacuna.cat 

Últimes publicacions