Recepta de “Bliss Balls”

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text]Abans de les vacances de Nadal, la comissió de menjador va organitzar el tradicional taller de cuina familiar, en aquesta ocasió per fer una recepta ben fàcil, original i saludable: les “bliss balls” o boles de la felicitat. Les “bliss balls” són ideals com a pica-pica energètic, i no tenen ni gluten ni sucres afegits sinó només els propis de la fruita seca que contenen.
No cal dir que grans i petits van gaudir molt d’aquesta sessió de cuina, i van sortir tots amb un obsequi ben dolç per regalar o -en la majoria dels casos- per cruspir-se al moment.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_image_flexslider image_ids=”6989,6990,6991,6992,6993,6994,6995,6996,6997,6998,6999,7000″][vcex_spacing size=”20px”][vcex_spacing 0=””][vc_column_text]Avui us volem deixar la recepta de les “bliss balls” per a que les pugueu fer sempre que vulgueu i gaudiu d’una opció saludable per berenar o per menjar entre hores.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_heading text=”Ingredients”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]1 mesura de fruita seca (nous, ametlles, anacards, festucs….)
1 mesura de fruita seca (dàtils, panses, figues, orellanes…)
2 cullerades de farina de garrofa
Es pot afegir un pessic de sal i una cullerada d’oli de coco.
Si queda molt espès podeu afegir una miqueta d’aigua a la batedora.
[/vc_column_text][vcex_spacing size=”20px”][vcex_heading text=”Elaboració”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]Cal triturar-ho tot fins a fer una massa bastant densa i a continuació podem procedir a fer les boletes a la mida que volem amb les mans.
Després decorem amb els “toppings” que més ens agradin o tinguem per casa com: cacau en pols, coco ratllat, espirulina, llavors de xia, sèsam, lli, rosella, fruit secs triturats, pols de remolatxa, té matcha, etc.
[/vc_column_text][vcex_spacing size=”20px”][vcex_heading text=”Idees”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]Podem utilitzar la resta de fruita seca que obtenim de fer les llets vegetals a casa com a base de les boletes. Una manera d’evitar el malbaratament alimentari.
[/vc_column_text][vcex_spacing size=”20px”][vcex_heading text=”Tallerista”][vcex_spacing size=”20px”][vc_column_text]El taller va ser impartit per la Sílvia Ferrer Dalmau, de l’Espai René (Passeig Lluís Companys, 13,
 Barcelona). Podeu fer una ullada a la seva pàgina web: www.espairene.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]