Recollida d'aliments pel Menjador Solidari Gregal

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8252″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]

A l’última reunió de treball de l’AFA es va presentar una demanda del Menjador Solidari Gregal: Necessiten ajuda amb el banc d’aliments.

El Menjador del Gregal es una entitat privada del barri del Besós que actualment està donant menjar cada dia a unes 600 persones, de les quals 350 fan servir el menjador i la resta s’emporta el menú en carmanyoles. A banda d’aquest servei, els voluntaris de l’associació acompanyen als usuaris al metge i els proveeixen de tot tipus de coses: roba, mantes, utensilis de cuina, petits electrodomèstics…

En aquests moments estan patint les retallades en ajudes i la seva situació es critica. Necessiten sobretot oli de gira-sol i llegum seca (llenties), però agraeixen qualsevol tipus de ajuda: Tot tipus de menjar no perible, medicaments (poden ser els que tenim a casa a punt de caducar), cremes, productes d’higiene personal, ulleres de sol velles, roba, sabates, mantes, petits electrodomèstics (sempre que funcionin)… Qualsevol cosa que a  nosaltres no ens fa servei, ells n’hi trobaran l’ús.

Els seus usuaris son variats. Des d’adults que viuen al carrer, fins a famílies amb nens, que tot i tenir pis propi, no arriben a final de mes. Al Besòs, tot i ser un barri veí, la realitat dels seus habitants es molt més precària -en general- que la dels veïns del Poblenou. Es per això que hem decidit fer la recollida a l’escola. A més, creiem que és una bona oportunitat per treballar amb els infants els valors de la solidaritat, el respecte, el compromís, la responsabilitat i el civisme.

Pròximament posarem de manera puntual, com hem fet en casos similars, caixes de recollida al vestíbul. D’altre banda, hi ha un punt de recollida fix al Casal de Barri de la Rambla del Poblenou.

Gràcies, com sempre, per la vostra solidaritat. Fem AFA! Fem La Llacuna!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]