Taller: Repensem els contes

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8205″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text]

A partir de l’anàlisi de contes tradicionals i de nova creació, valent-nos també del joc i el teatre,  qüestionarem les històries, repensarem els personatges i inventarem altres maneres d’explicar-les, per tal de sensibilitzar sobre diverses problemàtiques socials i fomentar la igualtat, el respecte a la diversitat i la cultura de la pau.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Per què ha de ser la rateta qui escombra l’escaleta? No podrien ser maques les bruixes? Què passaria si la princesa no es volgués casar amb el príncep blau? Tot això ho treballarem al taller que porta per títol “Repensem els contes”, que celebrarem el pròxim 11 d’abril, de 17 a 18:30h, al menjador de l’escola.

Aquesta activitat és gratuïta i s’emmarca dins de l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones, al qual n’està adherida l’AFA de la Llacuna.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

Conduirà la sessió La Trama, una entitat de l’Economia Solidària dedicada a la dinamització cultural i la sensibilització social des d’una perspectiva transversal, crítica, feminista, interseccional i transformadora. Després d’una trajectòria de set anys com associació cultural, s’han constituït com a cooperativa sense ànim de lucre i d’iniciativa social. Formen part de l’Impuls Cooperatiu de Sants i de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Les famílies de La Llacuna podeu sol·licitar acollida pels vostres infants omplint el següent formulari:
https://forms.gle/87YDqFaYFJqRuFGB9

  • Hi ha d’haver un mínim de 5 infants que hagin sol.licitat el servei per que l’AFA se’n faci càrrec. En el cas que siguin menys, l’acollida l’hauran de gestionar les famílies directament amb Ziga -Zaga.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]