Uneix-te al Repte 30 dies amb bici a la feina!

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8257″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Els teus quilòmetres sostenibles tenen premi en AFA La Llacuna !. Registra’t al Repte, acumula 30 km desplaçant en bicicleta entre l’1 i el 30 d’abril i podràs emportar-fantàstics premis: motxilles, productes de la prestigiosa marca Spiuk, ulleres de sol, gorres vintage, accessoris per a la bici etc.
COM PARTICIPAR
1. * Registra’t aquí seleccionant al camp Afa La Llacuna i el codi “afa2019”.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8258″][vc_column_text]2. Descarrega l’app de Ciclogreen per a dispositius Android o dispositius iOS i fes-la servir per registrar els teus desplaçaments en bici. Segueix la teva evolució i la dels teus companys al Rànquing del Repte!
3. Acumula almenys 30 km, entre l’1 i el 30 d’abril, i participaràs al sorteig de fantàstics regals.
Convida als teus companys a participar al Repte. Quants quilòmetres sumarem entre tots? Només hi ha una manera de saber-ho.
* (Registre obert fins al 15 abril)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text 0=””]

També us pot interessar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]