Resum de la reunió de treball de l’AFA del mes de setembre

 

El passat dimecres, 27 de setembre es va celebrar la reunió mensual de treball de l’AFA, en què es van tractar diferents temes relacionats amb l’activitat de l’associació. A continuació, us fem un resum dels més rellevants:

CONSELL ESCOLAR
Traspàs d’informació dels temes tractats a l’últim Consell Escolar celebrat el mateix 27 de setembre. Podeu consultar l’acta d’aquesta reunió al plafó d’anuncis de l’entrada.

ASSEMBLEA GENERAL 
Es comencen a treballar propostes de millora de cara a la pròxima assemblea general de l’AFA, com l’antelació en la presentació de les candidatures per tal que les famílies puguin informar-se amb prou temps o el sistema de votació.

S’acorda convocar una assemblea extraordinària abans de l’assemblea general per tal de treballar i consensuar les diferents propostes.

FESTA DE LES COMISSIONS 29/9
– Repàs de les necessitats tècniques de cada una de les taules i temes d’organització.
Es convoca a tothom a les 16 h per començar el muntatge.

COMISSIÓ DE FESTES
– El taller de decoració de Nadal queda anul·lat ja que cada any té més participació.
– PINTAR LA FAÇANA: Aquesta acció es coordina des de la Comissió de Festes. Demanen difusió a la Comissió de Comunicació.

GRUP DE TREBALL DEL CASAL D’ESTIU
– Es passarà una enquesta a les famílies el mes d’octubre per valorar propostes pel casal d’estiu d’aquest curs (23-24)
L’Ajuntament homologa els casals a principis d’any i com la proposta ha de ser validada pel Consell Escolar, s’ha de tenir abans de l’últim de l’any.

COMISSIÓ EDUCACIÓ FEMINISTA
– Passarà una enquesta a les famílies el mes d’octubre per saber quins són els temes que més els interessen de cara a programar diferents xerrades al llarg del curs.

En breu podreu consultar l’acta de la reunió clicant AQUEST ENLLAÇ

Tags:
,