Resum de l’assemblea general extraordinària del 2 de novembre

Seguint l’Ordre del dia, us fem un petit resum del que vam acordar a l’assemblea general extraordinària del passat dijous, 2 de novembre:

 1. Benvinguda 
 2. Aprovació de l’acta de l’última assemblea. Podeu consultar-la clicant AQUÍ
  -L’acta va ser aprovada sense cap vot en contra.
 3. Establiment d’un sistema d’elecció per les candidatures a la Junta
  -Vam debatre sobre com millorar el procés per l’elecció de la junta desplegant el que els estatuts indiquen com a base. Resultat d’aquesta reflexió vam redactar un document on vam concretar els procediments de presentació de candidatures, de votació i de recompte dels vots. Podreu consultar aquest document clicant AQUI.
  -Vam acordar que la próxima assemblea general ordinària seria el 30 de novembre.
 4. Temes varis
  Una de les assitents en representació de l’AFA a la reunió de la plataforma “adolescencia lliure de mòbils” (amb la participació de tots els centres -escoles i instituts- del barri) ens va explicar com s’havia desenvolupat la reunió. A banda d’articular el moviment van començar a treballar en diferents grups propostes com: la redacció d’un manifest, l’elaboració d’una enquesta, fer arribar el debat al terreny polític i altres possibles accions, tant de pressió com de formació per la comunitat educativa.
  – Acordem que en la próxima reunió de treball abordarem el tema del grup de treball per definir com s’estructura dins de l’AFA, amb quina comissió es vincula i de quins recursos disposa.
  – Acordem que la próxima reunió de treball de l’AFA serà el dia 15 de novembre, de 17 a 18:30 h.

Podeu consultar les actes de les reunions de treball i de les assemblees clicant AQUÍ