Xerrada: Saber llegir i gaudir d’autonomia lectora són realitats diferents

La Comissió de Biblioteca organitza la sessió on-line titulada “Saber llegir i gaudir d’autonomia lectora són realitats diferents” dirigida a famílies, infants i docents de 3r a 6è.

Dia: Dilluns 4 d’abril
Hora: 18 h.

De quina manera podem acompanyar els nostres infants en la seva relació amb la lectura? Quines estratègies tenim al nostre abast, i quin llibres podem mobilitzar per ajudar-los?

Judith Navarro Royo, mediadora especialitzada en LIJ, narradora oral i docent d’eines expressives associades a la literatura.

Treballa amb nadons, infants, adolescents i les seves famílies, acompanyant-les en la construcció d’hàbits lectors sòlids i perdurables. Assessora llars d’infants, escoles, bibliotecàries i famílies sobre la importància de la lectura, estratègies per relacionar-nos amb ella des del bressol i LIJ.

També és professora associada de didàctica de la literatura als graus d’EI i EP de la UAB.

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »