Sense tabalers no hi ha festa. Apunta't a la colla!

Sense tabalers no hi ha festa. Apunta’t a la colla!

No se vosaltres, però em costa imaginar una trobada o festa de l’AFA sense la seva colla de tabalers. És probable que les famílies de P3 i P4 no sapigueu de que us estic parlant, ja que la pandèmia ho ha transformat gairebé tot, però segur que us podeu fer una idea quan ara, als talls que s’han fet per la #Revolta Escolar, els hem tornat a veure. I és que sense tabalers no hi ha ni festa, ni bullici, ni ritme, ni reivindicacions.

I com funciona això de la colla? Has de saber alguna cosa de música? Cal tenir algun instrument de percussió?… Mireu, aquesta activitat uneix una part lúdica amb una part acadèmica, en la que els llacunaires de la colla reben classes i aprenen els diferents ritmes musicals amb instruments de percussió. És una activitat que es pot fer en família ja que està plantejada com una extraescolar a la que es poden apuntar els infants i que fins ara es complementava amb les sortides que la colla feia per tota Catalunya a diferents trobades de Tabalers i Geganters.

Pel que fa als instruments, no us amoïneu: la colla en disposa de propis que es guar den a l’escola, així que no us ocuparan espai a casa!

Classes, assajos i inscripció

Infantil (de 1r a 6è)
Cal que s’apunti el meu pare/mare per poder apuntar-me jo? Doncs no. L’únic que cal és que tingueu moltes ganes de fer soroll i de fer ballar a la gent al ritme dels tabals!

Horari: Dimarts a les 16.30 h.
Inscripció: Per fer l’inscripció a la extraescolar de tabalers podeu clicar AQUÍ . Per accedir-hi recordeu que l’usuari és el vostre e-mail.
Preu mensual: SOCIS AFA→32€ / NO SOCIS AFA→40€
Impartit per: Francesc Garcia

Adults
Cal que estigui apuntat el meu fill/a per poder apuntar-me jo? No. Podeu formar part de la colla idependentment de si els vostres infants estan apuntats a l’extraescolar de tabalers.

Els adults de la colla es reuneixen cada dimecres de 20 a 21.30 h per assajar amb el mateix professor que la secció infantil, per aprendre i poder compartir les sortides plegats.

Inscripció: Envieu un email a gegants@afalallacuna.cat

 Apunta’t per portar el ritme, el soroll i el bullici de La Llacuna a tot arreu!


També us pot interessar…