Servei de préstec d'instruments. Curs 2020-2021

Servei de préstec d’instruments. Curs 2020-2021

L’AFA fa préstec d’alguns instruments als alumnes de les famílies sòcies s’inicien fent l’activitat amb EMAC. L’AFA disposa de clarinets, guitarres, trompetes, violins, trombons i un saxo.

Com funciona el servei de prèstec?

Les famílies interesades heu de seguir les seguents passes:

  • Enviar un mail amb el document de sol.licitud de prèstec i les dades de contacte a tresoreria@afalallacuna.cat  amb còpia a l’Aurora, la Coordinadora d’extraescolars de música extraescolarmusica@gmail.com.
  • Pagar una fiança i una quota de manteniment trimestral.

Retorn del préstec d’un instrument

Les famílies que tingueu un instrument llogat del curs passat i no el vau poder retornar, cal que ho feu el més aviat possible, així es podrà posar de nou en préstec per a les famílies que s’inicien.

Com que aquest any no podem entrar a l’escola, necessitem que per fer el retorn us poseu en contacte amb l’Aurora, la coordinadora d’extraescolars de música, enviant un email a extraescolarmusica@gmail.com i acordeu la devolució de l’instrument. Haureu d’especificar dia de retorn, la classe del vostre fill/a i que adjunteu el document de retorn de préstec.

És important ajudar a l’Aurora per a què sapiga on recollir l’instrument i que pugui fer el correcte seguiment de tots els instruments prestats.

EXTRAESCOLARS DE MÚSICA
Coordinadora de música: Aurora
Correu electrònic: extraescolarmusica@gmail.com
Telèfon: 656826711
Horari: De 16.30 a 17.30h.