Serveis d’acollida, Espai Migdia i extraescolars pel 28 d’octubre

📣 AVÍS SERVEI D’ACOLLIDA 28/10/21

El servei d’acollida es farà amb normalitat.

Preguem a les famílies usuàries que demà no hagin de fer servir aquest servei que ho comuniquin enviant un mail a acollidalallacuna@afalallacuna.cat

📣 AVÍS MENJADOR i ESPAI MIGDIA 28/10/21

Davant la convocatòria de vaga de demà dijous, 28 d’octubre, us informem que l’Espai Migdia i el menjador farà el servei amb normalitat.

Per tal de fer una millor previsió i evitar el malbaratament de menjar, preguem a les famílies que demà no hagin de fer servir el servei que avisin per una de les vies habituals:


▪Enviant un WhatsApp al 656826711 abans de les 9.30 h de demà dijous.


▪Enviant un mail a menjadorlallacuna@gmail.com abans de les 9.30 h de demà dijous.

📣 AVÍS ACTIVITATS EXTRARSCOLARS 28/10/21

🤸🏻‍♂️Les activitats extraescolars de demà 28 d’octubre no es veuran afectades per la vaga convocada. A continuació us expliquem com s’ha de procedir en funció de la situació.

Per als infants que vinguin a l’escola 🏫les activitats i horaris es desenvoluparan com una jornada normal, sense cap canvi.

🕐 Pel que fa a les activitats de migdia, els infants que no hagin anat a l’escola, hauran d’arribar a les 12.30 h i s’hauran de quedar a dinar. En cas que, a la tarda, no es quedin a l’escola ens n’haureu d’informar per tal que la coordinadora d’extraescolars, la Glòria Llopis, us esperi amb l’infant a les 15 h.

🕓 Pel que fa a les activitats de la tarda, els infants que no hagin anat a l’escola hauran d’arribar a les 16.15 h i entraran per la porta corredissa.

Us demanem, si us plau, màxima puntualitat per poder ser àgils i eficients en el desenvolupament de les extraescolars.