SonLlacuna organitza una cercavila solidària per La Maratò de Tv3

La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de 3Cat és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu.

Per a cada nova edició de La Marató, la ciutadania pren la iniciativa en l’organització d’actes festius que tenen com a objectiu incrementar el marcador del programa. Són moltes les fórmules que les entitats ideen per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. La comisssió de Tabalers i Geganters, juntament amb la comissió de Festes organitzen aquesta activitat per participar-hi.

SALUT SEXUAL I REPRODUCTIVA

La salut sexual i reproductiva és un estat de benestar físic, mental i social en relació amb la sexualitat i la reproducció. Un benestar que va més enllà de l’absència de malalties i la capacitat de reproduir-se, i que implica la llibertat, el respecte màxim en tots els sentits, inclosa l’expressió de gènere, la responsabilitat i la informació.

La salut sexual i reproductiva també engloba el conjunt de patologies que afecta més la població, en tots els aspectes i al llarg de tota la vida.

A Catalunya s’estima que hi ha 3 milions de persones afectades i 211.000 casos nous cada any, sobretot dones joves.

Més informació: