La colla de tabalers busca ajuda per portar les bèsties a les Festes de Santa Eulàlia.

Les festes de Santa Eulàlia, també conegudes com La Laia o com a festival d’hivern de Barcelona, ​​es celebren al voltant del 12 de febrer de cada any en places i carrers de tota la ciutat.

Son  Llacuna, la nostra colla de tabalers, necessita llacunaires disposats a fer ballar les bèsties a la sortida que es farà durant la Trobada de Gegantons.  Sou vosaltres una d’aquestes famílies? Si voleu sumar amb la colla, inscriviu-vos!

TROBADA DE GEGANTONS I BESTIARI INFANTIL I D’ESCOLA

La Trobada de gegantons infantils i d´escola de Catalunya neix l´any 2004 amb la desfilada dels gegantons de les colles membres de la Coordinadora, però a partir d´aquí s´obre a les escoles de la ciutat que tinguin cuques, gegantons i entremesos festius. Llavors experimenta un gran “boom”.

Són més de cent les figures que any rere any hi participen, exclusivament d´escoles, esplais o particulars barcelonins, a més de gegantons i bèsties convidats expressament.

La festa s´inicia pels volts de les nou del matí del dissabte de Festes.  Els gegantons, capgrossos i feres de les escoles s’apropen a la plaça dels Àngels, esplai prou ampli on sol tenir lloc la plantada i l´esmorzar dels nens i nenes de les colles.

Més tard, i presidida per la Crespinella i la gegantona Laia, s´inicia la cercavila pels carrers del centre de la ciutat, com ara la Rambla, la plaça de Sant Jaume o el carrer Ferran. La festa finalitza a un espai ampli i cèntric de la ciutat amb el ball conjunt de tots els participants.

Últimes publicacions

Comunicat de l’AFA de l’Arenal de Llevant

Benvolgudes famílies, Aquest diumenge dia 15 van tenir lloc les exèquies del Josetxu, qui va morir als 47 anys en un accident de trànsit molt a prop de l’escola, accident que moltes famílies vam presenciar. Des de l’Escola l’Arenal de Llevant volem traslladar el nostre condol a la seva

Read More »

XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya

Diumenge dia 15 es va celebrar la XXII Trobada de gegants de les escoles de Catalunya on la colla de Tabalers i Geganters Son Llacuna hi va participar. Compartim amb vosaltres les fots d’aquesta jornada tant festiva i familiar. EL BESTIARI DE LA LLACUNA Previous

Read More »