Taller de cuina nadalenca en família: “Bliss Balls”

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”6841″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vcex_heading text=”Objectiu”][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vc_column_text 0=””]Elaborar una recepta ben senzilla de “Bliss Balls” (boles de felicitat) per celebrar un feliç Nadal.
Aquestes trufes són ideals com a refrigeri energètic i saludable. Molt fàcils de preparar i molt versàtils. Sense sucres afegits, només amb els sucres de la fruita seca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vcex_heading text=”Programa”][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vc_column_text 0=””]Elaboració d’una recepta base in situ per ensenyar el procediment a les famílies i posteriorment amassar amb els petits i donar forma a les boles, decorant amb diferents acabats: fruita, fruits secs, llavors, xocolata, etc.
Per últim, lliurarem la recepta de @cuinapinta corresponent per a pintar i decorar amb colors al gust de cadascú.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vcex_heading text=”Prepararem un regalet per a algú especial!”][vcex_spacing 0=”” size=”20px”][vc_column_text 0=””]Tallerista:
Silvia Ferrer Dalmau de Espai René  @espairene @cuinaipinta
Data:
15 desembre 2017

Duración:

1:30-2:00 hores
Lloc:
Menjador escola la Llacuna del Poblenou
Preu per família sòcia:
3€
Preu per família no sòcia:
4€
Inscripció:
+ INFO[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]