Taller de disfresses i rua de carnaval 2019

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”8091″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8095″][vcex_heading text=”TALLER DE DISFRESSES DE CARNAVAL” tag=”h2″ style=”bottom-border-w-color” inner_bottom_border_color=”#4a97c2″ font_size=”1.154em” font_weight=”semibold” css=”.vc_custom_1516281486041{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text 0=””]

Dissabte 23 de febrer, de 10:30 a 13:30h, al gimnàs de l’escola

Veniu a confeccionar la vostra disfressa amb tota la família!
Aquest any ens convertirem en papallones i libèl·lules
Recordeu que CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA abans del 21 de febrer, ja que hem de comprar els materials i necessitem fer una previsió el més ajustada possible. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç o bé apuntant-vos a les llistes que trobareu penjades a les portes de l’escola. Si us apunteu a través de l’enllaç ja no ho heu de fer a les llistes de l’entrada, i viceversa, si ja us heu apuntat a la llista no cal que ho feu a través de l’enllaç. Indiqueu el vostre nom i el número de disfresses que voldreu de cada una de les talles: petita, mitjana i gran, entenent per talla gran els nens dels últims cursos i els adults.
Preu dels materials: 4€ per disfressa.
A més aquest any podeu participar d’una manera diferent, ajudant-nos des de casa a fer les flors gegants que decoraran la comparsa de la rua. El material us el facilitarà la comissió de festes. Només cal que envieu un mail a festes@lallacuna.cat i algú de la comissió quedarà amb vosaltres per fer-vos-en l’entrega i explicar-vos com s’han de fer.[/vc_column_text][vcex_spacing size=”20px”][vcex_spacing size=”20px”][vcex_heading text=”RUA DE CARNAVAL PELS CARRERS DE POBLENOU” tag=”h2″ style=”bottom-border-w-color” inner_bottom_border_color=”#4a97c2″ font_size=”1.154em” font_weight=”semibold” css=”.vc_custom_1516281333218{margin-bottom: 15px !important;}”][vc_column_text 0=””]

Dissabte 02 de març, a la tarda

Papallones i libèl·lules de tot el bosc de La Llacuna, esteu convidats a desfilar amb la comparsa de l’AFA de l’escola a la rua del barri el proper 2 de març!!!
Grans, mitjans i petits. L’important és que tots ens disfressem d’acord amb el tema escollit aquest any. Per això, també organitzem un taller de confecció de disfresses el dia 23 de febrer, tal i com us acabem d’explicar.
Reserveu la data i atents, que aviat us confirmarem punt de trobada i recorregut!

Normes pel bon funcionament de la rua

Aquest és el primer any que desfilarem amb les bicicletes de la comissió de mobilitat. També ens acompanyaran la Kira, en Llacunet i el grup de Tabalers de l’AFA La Llacuna.

  • Quedarem al punt trobada a les 16:30h (lloc a confirmar).
  • Per fer una bona comparsa és necessari anar disfressat amb la disfressa de grup.
  • Heu d’intentar sempre mantenir un ritme constant i no deixar grans separacions entre la capçalera de la nostra comparsa i el final del grup. Si heu de parar en algun moment, si us plau, feu-ho fora de la rua per tal de no frenar la resta de la gent ni la resta de comparses. Després us hi podreu tornar a incorporar.
  • Els nens hauran d’estar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cada adult es fa responsable dels infants al seu càrrec i no l’AFA.

 
+Info[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]