Taller de disfresses i rua de carnaval 2020

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”8752″][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vc_column_text 0=””]El mes de febrer arriba el Carnaval, una de les festes importants al calendari d’esdeveniments familiars de l’any. Aquest curs, la comissió de festes, juntament amb Zig Zag Club, han treballat en la concepció i disseny de les disfresses i amb la comissió de mobilitat per a organitzar la comparsa que sortirà a desfilar a la rua del Poblenou, el dissabte 22 a la tarda.
EL TEMA I LA COMPARSA
Aquest any ens aliniem amb el costat més fosc de La Força disfressant-nos de Stormtroopers, les tropes d’assalt de l’Imperi Galàctic de la saga cinematogràfica Star Wars.
Pel que fa la carrossa, repetim el model de l’any passat i la bicicleta tornarà a ser el vehicle que s’integrarà a la comparsa. A partir del dia 14 de gener la comissió de festes estarà treballant en la seva construcció. Si sou manetes i voleu participar-hi, acosteu-vos al vestíbul de l’escola i allà ens trobareu els divendres.  
A més, si voleu escoltar alguna cançó en concret durant la rua, envieu un email a festes@afalallacuna.cat amb el títol i el nom de l’intèrpret i l’afegirem a la llista de reproducció.
 
TALLERS DE CONFECCIÓ
És una disfressa de confecció més complexa que no pas en anteriors ocasions, que està formada per un casc i un vestit. És per això que us convoquem dos dies a treballar, un per a cada peça.

 • Divendres, 7 de febrer, de 17 a 20h: Confecció del casc.
 • Dissabte, 8 de febrer, de 10 a 13h: Confecció de l’uniforme.

És molt important la puntualitat als tallers, ja que la realització de les peces està calculada per fer-se en aquest temps. Si algú no pogués acabar la peça (casc o vestit), ho haurà de fer a casa amb els tutorials i les instruccions que us facilitarem.
A partir del dia 14 i fins el 28 de gener trobareu, al vestíbul de l’escola, exposats, un prototip de cada tallatge: petits/mitjans i grans/adults.
També hi ha l’opció de fer l’uniforme d’adult o nen gran amb màscara, i per tant no caldrà assistir al taller del dia 7.

INSCRIPCIÓ I PAGAMENT

Cal fer inscripció prèvia per tal de calcular els materials que farem servir per les disfresses.
Com s’ha de fer?

 • Al ZigZagClub, passatge Cantí 5, de dilluns a divendres, de 10:30 a 13:30h i de 16:45 a 19:00h o els dissabtes d’11 a 14h. 
 • Al vestíbul de l’escola els divendres, de 16:45 a 19h, on la comissió de festes estarà treballant en la carrossa.

Fins quin dia hi ha temps? 

 • Del 14 al 28 de gener. 
 • Atès que les teles s’han de demanar amb antel•lació, NO S’ADMETRAN inscipcions fora de termini.

Preus:

 • Pack ADULT + PETIT/MITJÀ = 10 €
 • PETIT/MITJÀ extra = 5 €
 • GRAN/ADULT extra = 6€
 • El pagament de la disfressa es farà en el moment de la inscripció i en EFECTIU.

Com sempre, els tallers son familiars i és un moment de trobada per conèixer-nos i compartir junts una bona estona, tot i que també hi ha l’opció de recollir el material i confeccionar la disfressa a casa amb els videotutorials que posarem a la vostra disposició.
ALTRES ASPECTES IMPORTANTS:

 • És imprescindible vestir de color negre sota la disfressa.
 • Les persones sense la disfressa oficial de l’AFA NO PODRAN formar part de la comparsa principal durant la rua perquè l’efecte visual de la comparsa no es vegi deteriorat
 • Els infants hauran d’anar acompanyats sempre d’un adult disfressat

[/vc_column_text][vcex_spacing 0=””][vc_single_image image=”8091″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”8723″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]