Última hora sobre la suspensió de les activitats extraescolars

Última hora sobre la suspensió de les activitats extraescolars

Divendres de matinada es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per part del Departament de Salut les noves restriccions derivades del brot epidèmic de la pandèmia del COVID 19 al territori de Catalunya.

En aquest document es limita el desenvolupament de les activitats extraescolars, permetent només aquelles que es desenvolupin dins el centre educatiu i sempre que es pugui assegurar el desenvolupament d’aquestes en els mateixos grups-bombolla en els que els alumnes es troben agrupats en horari lectiu.

La comissió d’extraescolars ha estat treballant aquest cap de setmana per adaptar-se a la nova normativa relativa a les mesures de contenció i assegurar la continuïtat de les activitats que poden garantir els grups-bombolla dels alumnes.

Les famílies afectades han rebut un mail, per activitat i grup classe, amb les indicacions corresponents per a cadascuna d’elles. Si us plau, reviseu els correus i assegureu-vos que el teniu. Si algú no ho ha rebut ha d’enviar un email a extraescolars@afalallacuna.cat indicant el nom de l’infant, curs i activitat.

Les activitats que no es fan al centre i en les que no es pot garantir el grup bombolla estable es realitzaran on-line sempre que sigui possible, adaptant l’horari per donar temps a les famílies per arribar a casa.

La resta d’activitats queden cancel·lades un temps mínim de 15 dies o durant el temps que estableixin les possibles pròrrogues.

Si alguna família ha de fer ús del servei d’acollida fins les 17.30h, podrà demanar el servei enviant un correu a extraescolarslallacuna@gmail.com amb Assumpte: ACOLLIDA i especificant nom i cognoms de l’alumne i dia de la setmana que es farà ús del servei.