Valoració positiva de la reunió de l'Espai migdia

[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing size=”40px”][vc_single_image image=”8132″][vcex_spacing size=”40px”][vc_column_text 0=””]Com sabeu, el passat 23 de gener es va celebrar una reunió a tres bandes -escola, empresa proveïdora Ziga-Zaga i AFA- sobre l’Espai migdia. Es tractava d’una convocatòria extraordinària per donar resposta als neguits plantejats per algunes famílies de grans, i en general per explicar als pares i mares aspectes més concrets del funcionament d’aquest espai, així com per aclarir els dubtes que poguessin sorgir.
Per posar-vos en antecedents, us direm que a l’escola es serveixen uns 400 menús diaris (entre infants i professorat), i que des de fa un parell de cursos s’han començat a introduir una sèrie de canvis que –sota el projecte “Mengem com a casa”- tenen l’objectiu de fer més agradable el temps de migdia i adaptar-lo a la línia pedagògica de l’escola, per exemple promovent l’autonomia dels infants a l’hora de servir-se el menjar. Pel que fa al menú, aquest s’ha modificat progressivament per adaptar-lo del tot a les recomanacions nutricionals de la Generalitat de Catalunya.
Tots aquests canvis, treballats conjuntament per totes les parts implicades, han comportat molta feina i han obligat a canviar algunes dinàmiques, fet que en alguns casos ha requerit un periode d’adaptació. Malgrat tot, però, pensem que s’està anant en la bona direcció, tal com es va explicar a la reunió del passat mes de gener.
En general podem dir que la reunió va ser molt constructiva i que es va donar resposta a tots els dubtes i inquietuds que tenien algunes famílies. Una de les propostes que va sorgir va ser la de fer dues reunions anuals sobre l’Espai migdia per tal de poder informar les famílies més directament sobre aquestes dues hores i mitja diàries que els infants passen a l’escola fora de l’horari lectiu. Aquestes reunions també serien un bon lloc perquè les famílies poguessin expressar les seves inquietuds i propostes de manera constructiva.
Podeu consultar totes les qüestions tractades a l’acta de la reunió.
També us volem fer arribar els resultats de la valoració del servei de menjador feta per les famílies que van assistir a les jornades de portes obertes d’aquest segon trimestre. Els podeu veure en el gràfic següent:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_single_image image=”8130″][vc_empty_space 0=””][vc_column_text 0=””]I de moment, res més. Si teniu cap dubte o us voleu implicar més amb la Comissió d’espai migdia podeu fer-ho escrivint un correu a menjador@afalallacuna.cat
Ja sabeu que entre totes les famílies… fem Llacuna![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]