Xerrada inaugural del curs 2023-2024: “És l’escola un oasi protegit del món?” amb Ainhoa Roca

 

El proper dilluns dia 18 de setembre a les 17.00 h hi haurà la Xerrada Inaugural a càrrec d’Ainhoa Roca, amb el títol “És l’escola un oasi protegit del món?”.

 

Les eines i els valors de la mirada restaurativa ens ajuden a poder caminar cap a una convivència i unes relacions més sanes. Ens ajuda a poder relacionar-nos més com a comunitat. Poder conviure de manera sana implica saber conflictuar de manera més creativa i saber prendre responsabilitat i reparar.

En aquesta xerrada veurem la importància de prendre consciència que som comunitat. Serà una trobada que vol convidar a la reflexió, compaginant la part teòrica amb exemples pràctics i algun exercici vivencial.

L’Ainhoa Roca és facilitadora i formadora de grups. Acompanya en el món educatiu des d’una mirada comunitària per poder crear centres educatius més agradables i vivibles per a totes les persones: criatures, adolescents, joves, docents, famílies… el seu compromís és el de treballar per a què siguin espais lliures de violències; masclistes, racistes, homofòbiques, capacitistes,… a on poder fer prevenció i atenció a la discriminació, i cultivar una manera de conviure que posi les relacions i la provenció dels conflictes al centre.

Hi haurà servei de monitoratge gratuït, però cal ho feu saber prèviament. Heu d’escriure un correu a l’Anna, la coordinadora, per inscriure el vostre fill o filla. Teniu temps per comunicar-ho fins el dijous 14 de setembre enviant un mail a menjadorlallacuna@gmail.com