Xerrada: Llegint abans de saber-ne

La Comissió de Biblioteca organitza la sessió on-line titulada “Llegint abans de saber-ne” dirigida a famílies, infants i docents de P3 a segon.

Dia: Dimarts 15 de març
Hora: 18 h.

Es belluguen a prop nostre unes personetes menudes, inquietes, plenes de ganes de sentir i interpretar. De quina manera es llegeix abans de saber-ne? I quan tot just ens iniciem en el coneixement de la mecànica lectora? Quins criteris podem seguir per seleccionar els llibres i com crear vincle amb ells?

Judith Navarro Royo és mediadora especialitzada en LIJ, narradora oral i docent d’eines expressives associades a la literatura.

Treballa amb nadons, infants, adolescents i les seves famílies, acompanyant-les en la construcció d’hàbits lectors sòlids i perdurables. Assessora llars d’infants, escoles, bibliotecàries i famílies sobre la importància de la lectura, estratègies per relacionar-nos amb ella des del bressol i LIJ.

També és professora associada de didàctica de la literatura als graus d’EI i EP de la UAB.

També us pot interessar...

Últimes publicacions

Extraescolars amb places!!

Les famílies que no us heu decidit encara per alguna activitat us informem que ens falta molt poquet per tancar grup, animeu-vos: Dansa Contemporània Patinatge artístic Patinatge carrer  Per altra us volem ensenyar un vídeo de Coral i Dansa Contemporània i un audio del Grup

Read More »