Xerrada on-line: com acompanyar la sexualitat dels infants

Xerrada on-line: com acompanyar la sexualitat dels infants

La comissió Educació Feminista organitza aquesta xerrada on-line sobre educació sexual infantil el 28 de gener de 17:30 a 19:30h, al seguent enllaç

ENLLAÇ PER ACCEDIR A LA XERRADA

Indicacions pel bon funcionament de la xerrada online:

  • Connecta’t 10 minuts abans per comprovar que et funciona el micro i la càmera, i així començar puntuals.
  • Tingues el micro apagat i només obre’l per intervenir quan et doni la paraula.
  • Per demanar la paraula, aixeca la mà.  
  • Mantén la càmera encesa durant tota la sessió.
  • No es pot gravar.

És important que tinguis present que és una xerrada participativa i no un vídeo enllaunat. Així que la resta de participants i jo mateixa necessitem veure qui ets i com reacciones al que estem parlant, com en una xerrada presencial. De la mateixa manera, les persones que volen compartir casos personals o fer preguntes necessiten saber qui està escoltant per sentir-se segures i confiades.

Si no sabeu com reaccionar davant de certes preguntes i conductes, si voleu que les vostres criatures tinguin una educació sexual diferent a la vostre, si voleu fer prevenció d’abusos sexuals i no sabeu per on començar… agendeu-vos la data d’aquesta interesant trobada. Un espai on revisar i reformular l’educació sexual que donem als infants, compartir informació i experiències i obtenir recursos per acompanyar-los.

Recomanada a famílies d’infants de 0-12 anys i als professionals que treballen amb aquesta franja d’edat.

La ponent és l’Anna Sàlvia, psicòloga en salut sexual i reproductiva. Va estudiar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona i, mentre estava especialitzant-se en Psicologia Social va descobrir que el seu veritable interès era la sexualitat i l’afectivitat de les dones. Va acabar els seus estudis a la Universitat de Costa Rica, on es va formar en sexualitat, violències de gènere, teràpia humanista i transpersonal i psicologia social comunitària. és autora dels llibres “El ball de la vida a les dones”, “Viatge al cicle menstrual” o “La regla mola”.

També podeu apuntar-vos a l’agenda la pròxima xerrada que serà el 16 de febrer i que porta per títol “Preparar els canvis cap a l’adolescència”.

Tanmateix si teniu propostes o voleu que tornem a programar alguna xerrada podeu enviar-nos un mail a educaciofeminista@afalallacuna.cat i estarem encantades de llegir-les totes.