L’AFA de Fluvià ens convida a la xerrada “La prevenció de l'abús sexual i com parlar-ne amb els infants"

[vc_row][vc_column][vcex_spacing size=”40px”][vcex_heading source=”post_title” tag=”h4″ color=”#838383″ font_size=”30″][vcex_spacing][vc_single_image image=”7182″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_spacing][vc_column_text font_size=”-“]Una de les línies de treball de l’AFA és la d’establir relacions amb altres associacions, entitats o equipaments del barri. Amb molts d’ells compartim preocupacions, revindicacions i ens agradaria compartir també recursos, perquè està clar que, junts, sumem.
És per això que des del curs passat hem començat a formalitzar la col·laboració amb les Associacions de Famílies d’Alumnes de les escoles més pròximes, tant geogràficament com conceptualment. Fruit d’aquestes converses, l’AFA de Fluvià ha obert les seves xerrades als nostres socis i nosaltres als seus.
Per aquest dijous hem rebut la següent invitació:
“ L’Escola Fluvià convida les famílies de la Llacuna el proper dijous 15 de febrer a les 17h a una xerrada sobre la prevenció de l’abús sexual i com parlar-ne amb els infants. Estarà impartida per l’Elisenda Pascual.
Sentim no poder oferir-vos servei d’acollida.
Es prega confirmar assistència a escolafamilia@afa.escolafluvia.cat
Us adjuntem uns links per si voleu saber més sobre la ponent de la xerrada:
WEBCONSULTAS Entrevista: Elisenda Pascual, psicòloga experta en abús sexual infantil. 
ABC «Clara y su sombra» un cuento que explica a los niños cómo detectar el abuso sexual
LA SEXTA ‘Clara y su sombra’, el cuento que explica a los niños cómo detectar un abuso sexual
Segur que els que veniu de l’escola bressol municipal penseu que les xerrades que es fan als centres són obertes a totes les famílies, però als CEIP això no és així. Per tal que puguin assistir persones no vinculades a l’escola organitzadora, la direcció de cada centre hi ha d’estar d’acord. En aquest sentit la feina de l’AFA és bàsica per gestionar aquest consentiment en cada cas i garantir el bon funcionament de l’activitat.
En la mateixa línia, estem treballant amb l’AFA de La Flor de Maig, amb la que esperem poder compartir xerrades ben aviat.[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][/vc_row]